El comú d'Escaldes-Engordany, juntament amb el Club Piolet, conviden la població a celebrar la Pasqua aquest dimecres a la plaça Coprínceps amb la intenció de dinamitzar la part alta de la parròquia. Per a l'ocasió, el Piolet, la Violeta i l'Andi han preparat una tarda plena de diversió i activitats per passar una bona estona entre amics i família abans de donar inici a les vacances de Setmana Santa. Amb tot, la festa estarà amenitzada per la música de caire infantil de Jaume Barri. I per acabar, el comú repartirà, fins a exhaurir existències, coca i ous de xocolata per als assistents.

Paral·lelament, des de la corporació s'informa que l'Espai Jovent de la parròquia acollirà durant el mes d'abril un taller tèxtil d'estampació botànica. Una activitat que pretén ensenyar a mordentar el teixit i a transferir-hi el color de plantes i flors tintoreres per crear estampats únics. La iniciativa anirà a càrrec de Sara Valls, especialitzada en aquesta tècnica que té per objectiu donar una segona oportunitat a aquelles peces de roba que no s'utilitzen.

El taller va adreçat a joves d'entre els 12 i 20 anys, que ja poden fer la seva inscripció (www.e-e.ad). L'activitat es farà en diferents sessions que coincideixen en tots els dilluns del mes d'abril de 17.30 a 19 hores. El preu de la inscripció és de 5 euros.