A partir del divendres, 19 de març, Grandvalira oferirà 87 pistes, ampliant d’aquesta manera el domini esquiable a 135 quilòmetres, que se sumen als 30 quilòmetres d’Ordino Arcalís. A més, s’obriran els enllaços entre els sectors que estaran operatius (Pas de la Casa, Grau Roig, Soldeu i El Tarter). Aquesta situació es mantindrà durant la Setmana Santa, fins el 5 d’abril, si les condicions ho permeten. Des de Grandvalira també s'ha informat que, ara per ara, l'accés a les pistes queda restringit als residents fins que s'arribi a un acord per permetre la mobilitat amb Espanya.

L'expansió dels quilòmetres esquiables va acompanyada d’una ampliació dels serveis que ofereixen les estacions fins al final de la temporada, tant pel que fa l'oferta de restauració com la d'activitats paral·leles. També estaran operatives les escoles de Grau Roig, Soldeu i El Tarter, que presenten un programa d’aprenentatge completament renovat i revolucionari, tot conservant l’essència i la tradició de més de 50 anys d’experiència, indiquen des de l'estació.

Des d’aquest divendres, l’horari de les estacions és de 9 hores a 17 hores i les tarifes recuperen els preus habituals. Al sector Pas de la Casa-Grau Roig, l'oferta gastronòmica s’amplia amb l’obertura de la Cafeteria Pulka. Fins ara, els visitants podien acudir als restaurants Braseria Piolet (amb l’opció de degustar alta gastronomia xinesa al Piolet by Kao), Llac de Pessons (un dels llocs més singulars de l’estació, amb unes vistes privilegiades i especialitzat en cuina tradicional de muntanya), Cubil i Coll Blanc KSB.

Pel què fa a les instal·lacions, a les que ja hi ha obertes s’afegeixen el TSD4 Pas de la Casa, el TSD6 Pla de les Pedres, el TK Cortals i el TK Llac de Cubil. A més, el centre Roc Roi oferirà noves activitats: motos i raquetes de neu, i múixing. I per als grups, snowtubbing, tir amb arc i paint ball neu. Per la seva banda, Epic Andorra segueix oferint experiències i allotjaments singulars en plena muntanya.

Pel que fa al sector de Soldeu, a la zona de Gall de Bosc, la proposta gastronòmica estrella és la que ofereix el Wine&Meat Bar by Jean Leon, un restaurant de tipus bistronòmic amb producte de gamma alta però amb un servei desenfadat. Els amants del te tenen el seu espai al Tea Lounge i aquells que prefereixen el menjar italià disposen del Pasta Box. La cirereta la posa una de les terrasses més exclusives de la zona, el Clicquot Snow Club Grandvalira. A Espiolets, la proposta gastronòmica compta amb el Fun Food i la cafeteria Espressoh, que obriran cada dia durant la Setmana Santa.

Quant a les instal·lacions, a les que ja hi ha obertes s’afegeixen el TSF Solanelles i el TSD Pla de les Pedres. Pel què fa a les activitats, els amants de la velocitat poden seguir gaudint amb l’Snake Gliss, una experiència trepidant per a tots els públics.

Al sector del Tarter, la proposta gastronòmica del Pi de Migdia compta amb el Self i la Cafeteria, a més d’un dels restaurants més emblemàtics de l’estació, L’Arrosseria. A Riba-Escorjada, es pot fer una parada al Fun Food, a la Cafeteria i la Trattoria, així com a la Cafeteria de l’Obac. Quant a les activitats, el Centre d’Activitats El Tarter ofereix múixing, la possibilitat de realitzar excursions per la muntanya amb trineus tirats per gossos. 

Quant a Ordino-Arcalís, l’estació té la totalitat del seu domini obert des de fa setmanes. Els seus 30 quilòmetres se sumen així a la proposta de Grandvalira per oferir al visitant una experiència completa. A nivell de restauració, l’estació afegeix aquest divendres la proposta del Restaurant La Coma del 19 al 21 de març i del 27 de març al 5 d’abril. Es tracta d’un dels restaurants més emblemàtics de l’estació, on es poden degustar carns a la brasa. A partir d’aquest divendres, també es podrà optar pel menú diari (de dilluns a divendres) del Restaurant Planells. Pel què fa a les activitats, Ordino Arcalís permetrà practicar motos de neu a partir de les 17hores.

El compromís d’oferir un producte de màxima qualitat de Grandvalira i Ordino Arcalís es manté inalterable tot i la situació actual, marcada per l’impacte de la Covid-19. En aquest sentit, per garantir el més alt nivell de qualitat sobre les mesures Covid-19 adoptades per les estacions, aquestes estan certificades per companyies del prestigi de Bureau Veritas i OCA, remarca l'estació.