Diari digital d'Andorra Bondia
Un moment de la inauguració de la jornada, avui.
Un moment de la inauguració de la jornada, avui.

Grandvalira inaugura la nova terrassa del Racó de Solanelles


Escrit per: 
Redacció / Foto: Grandvalira

L’estació d’esquí de Grandvalira a Andorra ha inaugurat aquest matí la nova terrassa del Racó de Solanelles amb una jornada gastronòmica on s’ha presentat l’oferta culinària de l’estació per aquest hivern amb la presència de les propostes d’altres restaurants icònics dels sectors de Pas de la Casa, Grau Roig i Encamp. El director de restauració de Grandvalira Pas de la Casa – Grau Roig, Carles Jordi, ha volgut destacar la gran feina duta a terme pels establiments de l’estació “que han sabut combinar tradició i innovació, productes autòctons amb els ingredients més exclusius, per crear un producte únic i de qualitat que sigui el colofó de l’experiència a Grandvalira”.

Els assistents a la jornada han participat d’un menú degustació amb el qual han experimentat un recorregut pels fogons dels diferents locals, on cada un ha mostrat la seva personalitat a través d’una curada selecció dels plats de les respectives cartes preparades per aquesta temporada hivernal. 

Aquesta ha estat la primera acció de la temporada en què Grandvalira mostra la seva àmplia i exquisida proposta culinària. Properament, es duran a terme les jornades de l’Snow Club Gourmet als sectors de Soldeu – El Tarter, en unes dates que s’anunciaran més endavant. 

Grandvalira
Terrassa
Racó de Solanelles

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte