Les estacions de Grandvalira Resorts han tancat el primer cap de setmana llarg d’obertura amb un balanç positiu d’afluència i condicions i han confirmat així les bones perspectives per la temporada. Tal com han informat en un comunicat, els dominis andorrans han acumulat més de 46.800 dies d’esquí entre divendres i avui, sent el diumenge el dia amb més afluència als dominis andorrans, amb prop de 18.000 esquiadors repartits entre les tres estacions.
Les bones condicions meteorològiques han acompanyat les jornades d’esquí amb dies assolellats i temperatures agradables. A més, la nevada durant la nit de dijous a divendres que va deixar entre 15 i 30 cm de neu nova va afavorir a l’estat òptim de les pistes, sent de les millors condicions dels darrers anys per al pont de la Puríssima tot oferint fins a 150 km de pistes entre Grandvalira, Pal Arinsal i Ordino Arcalís. “Les bones condicions de neu als dominis, la meteorologia favorable i les ganes dels esquiadors d’estrenar la temporada han permès que molts clients sense reserva anticipada es decidissin a pujar a esquiar i contribuïssin al bon inici de temporada”, ha assenyalat el director de màrqueting de Grandvalira Resorts, David Ledesma. El tret de sortida positiu per a les estacions d’Andorra “confirma les bones perspectives per al període de Nadal, en què les reserves van a bon ritme, per sobre respecte a l’any passat per aquestes alçades. La demanda és molt alta. La clau, com sempre, estarà en poder mantenir les estacions en bones condicions de neu”, ha afegit.
Èxit absolut de l’après-ski i les propostes musicals
Les propostes musicals de les estacions han estat molt ben acollides. L’Abarset va oferir divendres el primer Brunch Electronik d’aquest hivern amb Nina Kraviz i Quest, una sessió que va penjar el cartell de sold out amb molta antelació. El famós local d’après-ski també va omplir l’aforament per la festa del dissabte amb Syreeta i Calvin Clark.
El CBbC Costa Rodona de Pas de la Casa, per la seva banda, va celebrar l’estrena del seu après-ski d'aquesta temporada amb la festa Super Snow Bowl, de la mà de Pit Viper, amb el so de DJ Discodelia Music i Blade en un ambient inspirat en el futbol americà que va incloure concurs de disfresses, regals, premis i moltes sorpreses.
Activitats complementàries i restauració
Les estacions han pogut oferir les seves activitats amb una molt bona ocupació, grans atractius de l’experiència a Grandvalira Resorts. Les propostes han inclòs el múixing als sectors El Tarter i Grau Roig de Grandvalira, les atraccions del Mon(t) Magic Family Park de Canillo, la construcció d’iglús i les sortides guiades amb raquetes de neu a Grandvalira; les excursions amb raquetes al Port del Rat i al Mirador Solar de Tristaina a Ordino Arcalís i la tirolina Big Zip, el tubbing i la pista de trineus a Pal Arinsal. El Winter Bike Park ha operat també a ple rendiment, amb els cinc circuits per als aficionats a la BTT actius.
Pel que fa a la gastronomia, les estacions han reobert amb força els seus espais més icònics, consolidant-se com a referents de l’oferta culinària d’alta muntanya. A Grandvalira han destacat el Wine & Meat Bar by Jean Leon, La Trattoria, el Refugi del Llac dels Pessons, el Racó de Solanelles i les propostes del xef Nandu Jubany al Vodka Bar i el Piolet, i amb novetats La Suculenta. A Pal Arinsal, locals com el Rústic de la Caubella, el Coll de la Botella, el Pla de la Cot i el Terroir han atret nombrosos comensals, mentre que a Ordino Arcalís el restaurant La Coma i altres punts com Planells, l’Hortell, el Kokoi i el Refugi de les Portelles han completat l’una oferta gastronòmica.