Jocs SA, l'empresa adjudicatària del concurs internacional per a la construcció i gestió del futur casino d'Andorra, considera en un comunicat que ha estat objecte continuat d'atacs i d'afirmacions de caràcter difamatori contra les persones implicades en el projecte, "generades de forma recurrent durant els onze mesos transcorreguts des de la data de l'adjudicació inicial per part del Consell Regulador Andorrà del Joc (CRAJ)".

Segons l'empresa andorrana, es tracta d'una campanya continuada d'intoxicació orquestrada per persones i societats "plenament identificades". En aquest sentit, Jocs ha anunciat que estan en marxa diversos processos judicials contra dos mitjans digitals, i estudia "noves accions legals contra algunes persones i societats relacionades amb diversos dels projectes que van quedar descartats en el concurs".

La societat destaca que en alguns casos la majoria de mitjans han rectificat aquelles informacions "falses i malintencionades, si bé en altres casos hi ha hagut mitjans, especialment digitals, que s'han mantingut en la mentida i no només no han rectificat, sinó que han continuat alimentant un relat absolutament fals".

En aquest sentit, assenyala que ha comptabilitzat més de 40 "informacions falses en els darrers onze mesos, darrere  la majoria de les quals s'hi ha identificat fins a tres societats que aspiraven a obtenir la llicència". En aquest sentit, els serveis jurídics de l'empresa estan preparant les accions legals escaients per reparar els danys ocasionats.