Diari digital d'Andorra Bondia
La desena edició de La Massana Fogons arrenca diumenge vinent
La desena edició de La Massana Fogons arrenca diumenge vinent

La desena edició de La Massana Fogons arrenca diumenge vinent


Escrit per: 
Redacció/Foto: Comú de la Massana

La Massana Fogons, les jornades de cuina de tardor promogudes pel departament de Dinamització Turística i Comercial del Comú de la Massana, arriba a la desena edició, una xifra que demostra que la iniciativa ja està plenament consolidada, com va apuntar el conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Sergi Balielles.
En aquesta edició –que tindrà lloc de l’1 al 31 d’octubre– hi participen setze restaurants, que presenten uns menús molt atractius i amb una bona relació qualitat-preu. “La filosofia de les jornades és oferir plats elaborats amb productes de temporada i de bona qualitat, amb preus assequibles. Agraïm l’esforç dels restauradors per ajustar els preus i també pel nivell dels menús”, va afirmar Balielles. Per als restauradors, La Massana Fogons representa una bona acció per promocionar-se i oferir un al·licient als seus clients en l’època anterior a la temporada d’esquí. “Aquesta proposta ens ajuda a atraure clients però també ens serveix per provar plats nous, que no tenim a la carta. Per a nosaltres és una bona manera d’innovar en l’elaboració de plats tradicionals”, explica Josep González, de la Borda Secreta. De fet, molts dels plats que s’han ofert per les jornades posteriorment han passat a formar part de les cartes dels restaurants.
Els participants en les jornades són el restaurant Sant Romà, El Molí dels Fanals, Émo-Hotel Palomé, la Borda de l’Avi, Versió Originals, Borda Eulari, Borda Raubert, Borda Casa Vella Palés, Cal Silvino, hostal Palanques, l’Hort de Casa, la Borda Secreta, Rutllan, la Torrada, Abba Xalet Suites Hotel i Tequilando. Els restauradors animen a tothom a provar les diferents propostes, que han preparat amb els ingredients més típics de la tardor. Per això hi haurà plats com risotto de bolets, garró de porc amb puré de castanyes i pastís de carbassa aromatitzada amb gingebre i canyella.
En el mateix tríptic de la Massana Fogons s’ha inclòs enguany les Jornades de micologia, organitzades pel Cenma, que tindran lloc del 13 al 15 d’octubre al Centre d’Interpretació del Comapedrosa. El bolet és el producte més típic de la tardor i amb aquestes jornades es pretén donar a conèixer curiositats del món dels bolets i també sortides de camp per aprendre a reconèixer les diferents varietats. 

Massana Fogons
arrenca
diumenge
edició

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte