La Fira mercat del bolet es consolida i augmenta parades
Al llarg dels dies 11, 12 i 13, els bolets seran un cop més els protagonistes de la fira mercat que tindrà lloc a Arinsal, i que aquest any arriba a la segona edició.
Organitzada per l’Associació de Promoció Turística d’Arinsal i Erts, amb el suport del Comú de la Massana i el patrocini de BPA, el certamen comptarà amb mitja dotzena de parades a la placeta de l’hostal Pobladó els matins dels dies 12 i 13. Així mateix, vuit restaurants d’Arinsal se sumaran a l’activitat oferint menús en què l’ingredient estrella serà el bolet.
Aquest any, a més, com a novetat se celebrarà un campionat internacional de botifarra que, sota el títol Buti-boletada, es farà dissabte a la sala del Quart. Els interessats encara tenen temps d’inscriure-s’hi.
PREVENiR INTOXICACIONS
D’altra banda, el ministeri de Salut, Benestar i Treball, amb la finalitat de prevenir possibles intoxicacions pel consum de bolets tòxics, ha fet publics una sèrie de consells. Entre aquestes recomanacions destaquen no recollir bolets que no s’identifiquin, collir els que presentin bon estat, conservar-los al frigorífic i consumir-los cuits. En cas d’intoxicació, el ministeri recorda que cal anar al metge immediatament.