Diari digital d'Andorra Bondia
Instal·lacions de l'Escola Meritxell.
Instal·lacions de l'Escola Meritxell.

La Fundació Privada de Meritxell engega una xarxa de suport psicològic


Escrit per: 
Redacció

La Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell activa, en col•laboració amb el Col•legi Oficial de Psicòlegs, una xarxa de suport a les persones amb discapacitat i a les seves famílies. L’entitat habilita un correu i un telèfon específics per respondre a les necessitats i preocupacions del col•lectiu, independentment de si són o no persones que atenen habitualment.

La Fundació posa en marxa aquest servei de consultes psicològiques gratuïtes que va destinat a totes les persones amb discapacitat de totes les edats, als seus familiars o tutors per respondre a les possibles inquietuds, neguits o altres eventualitats degudes a la situació actual. El servei serà gestionat per psicòlegs especialistes de la FPNSM i col•legiats i estarà disponiblede dilluns a divendresentre les 10 i les 18 hores. El correu assignat i el telèfon de contacte són els següents: suportpsi@fprivadameritxell.ad/ 609 753.

S’ha definit un contacte dedicat a identificar directament les sol•licituds del col•lectiu i derivar-les als psicòlegs corresponents per donar la millor atenció possible, tenint en compte l’edat i les especificitats de les persones o familiars i les seves necessitats concretes.

Des de l’inici de les mesures decretades pel Govern d’Andorra,la FPNSM ha establert una sèrie d’accions adaptades a la situacióper poder continuar l’atenció en tots els serveis. Els professionals estan en contacte continu amb les famílies, els tutors iels mateixos usuaris, donant suport des de la distància. No obstant això, en cooperació amb el Col•legi de Psicòlegs d’Andorra, la Fundació posa a disposició la seva experiènciai coneixements en el món de la discapacitat per poder beneficiar a tot el col•lectiu que representa, més enllà de les persones que atenen des del’entitat.Un equip de psicòlegs de la Fundació està, així, disponible per respondre a totes les necessitats que puguin sorgir en aquesta situació excepcional.

Fundaci'o
Meritxell
xarxa
suport
psicol[ogic
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic