Les associacions que apleguen la gent gran han posat de manifest en diverses ocasions la manca de recursos habitacionals amb serveis de suport i a preu assequible destinats a aquest col·lectiu. Ara per ara només hi ha al país un equipament d’aquest tipus (l’hostal Calones impulsat pel Comú d’Andorra la Vella) i s’ha vist que és clarament insuficient tenint en compte que el nombre de places és molt reduït. Per aquest motiu, des de la Federació de la Gent Gran d’Andorra i l’Associació de la Gent Gran d’Andorra la Vella es veuria amb molt bons ulls que als habitatges que la CASS té a Prada Casadet se’ls donés un ús social en comptes de destinar-los al mercat immobiliari.
Des de les entitats es va destacar que aquest és un dels serveis prioritaris que cal cobrir, considerant que un cop passats els 85 anys el 50% de les persones són dependents. Pel col·lectiu això permetria disposar d’estructures intermèdies entre el domicili particular i la residència (un equipament que veu adequat per als nivells de dependència més elevats) i facilitar un servei de “semiautonomia”. Tenint en compte que aquests habitatges estan llogats en aquests moments, l’entitat considera que es podrien anar reservant per a habitatges socials per a la gent gran a mesura que anessin quedant lliures. 
Tot plegat es podria completar habilitant els baixos d’aquests pisos, que també són propietat de la CASS, en un lloc d’esbarjo o un gimnàs i un menjador comunitari, tal com es fa als països nòrdics, remarquen, en un indret cèntric i accessible. A més a més, lamenten que hi ha una sala d’actes i una biblioteca al mateix immoble, també propietat de la Seguretat Social, als quals no es dóna cap utilitat. Indiquen que aquests espais es podrien utilitzar per celebrar-hi actes culturals o fins i tot per fer-hi les sessions de l’Aula magna, que ara es desenvolupen a Sant Julià de Lòria. Des de la parapública s’ha argumentat en alguna ocasió que cal destinar-hi una inversió per fer-los accessibles, però des del col·lectiu de la gent gran s’assenyala que “la inversió més nefasta és tenir una infraestructura fent-se malbé”.
Per altra banda, l’entitat també va lamentar que el ministeri de Salut va encarregar diversos estudis sobre dependència als quals mai han tingut accés tot i que els han sol·licitat en diferents ocasions. L’associació assenyala que la gent gran és la primera interessada a conèixer-ne els continguts i destaca que “no s’ha de fer res per la gent gran sense la gent gran”. Amb tot, es van mostrar a l’espera que el nou ministre de Salut els faciliti finalment aquests estudis per poder-los valorar.