L’edició 2011 de la Guia Gourmand de Catalunya, Andorra i altres llocs d’interès designa És Andorra (Andorra Park Hotel) com el millor restaurant de l’any del Principat.

La publicació, que arriba a la vintena edició, recomana més de 650 establiments, entre els quals es troben uns 30 restaurants i hotels d’Andorra. L’autor i director de la guia, Fèlix Novell, juntament amb Ramón Segú, ha afirmat que es tracta d’un restaurant “fantàstic, amb dos xefs importants”, de la mateixa manera que també té un “bon maître”. El director general d’Hotansa, Carles Calvo, ha remarcat la importància d’aquesta designació al mateix temps que ha afegit que “la millor distinció és el reconeixement dels clients”.
Durant la presentació de la guia, l’expert en gastronomia i president de l’Associació de Gourmets de Tarragona, Emili Mateu, ha indicat que aquesta publicació és un producte únic a Catalunya i, per tant, imprescindible per als apassionats de la gastronomia. A més, ha afegit que els seus 20 anys fan que la guia estigui totalment consolidada.
Mateu ha recordat que la publicació només inclou restaurants de nivell alt. En aquest sentit, ha remarcat la important gastronomia que hi ha a Andorra, “un motiu per promocionar”, ha dit, “ara que el turisme gastronòmic està de moda”.
La Guia Gourmand està editada per Arola Editors, amb 5.000 exemplars en català i 1.000 més en castellà. A més, es pot consultar de forma íntegra a través d’internet.