Les dotzenes Jornades de Cuina d’Hivern la Massana Fogons han servit fins ara al voltant de 1.500 menús, una xifra que encara s’incrementarà, ja que des de l’any passat, el Menú Calçots s’allarga fins a finals de març. El conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Josep Maria Garrallà, va assenyalar que enguany el fet d’obrir les jornades a tota la varietat de productes d’hivern i no centrar-se únicament en el porc ha estat un encert, segons van  transmetre els restaurants participants. Per la seva banda, el responsable d’administració i comunicació de l’Hotel Sant Gothard, Felip Fandos, va assegurar que “tot i ser un hotel, al nostre restaurant hem rebut públic majoritàriament local i també turistes externs al nostre establiment, que han vingut expressament atrets pel menú”. Fandos va afegir que “alguns clients ens han explicat que ja havien provat el menú de dos o tres restaurants més”. El conseller Garrallà va destacar la importància de fidelitzar un públic atret per l’oferta gastronòmica massanenca i que es continuarà en la línia de promocionar la cuina local.
Han participat en aquestes jornades dinou restaurants, amb un total de 23 menús, comptant el Menú Calçots.