El Comú de la Massana i els restaurants de la parròquia han allargat enguany la campanya promocional de la gastronomia local, La Massana Fogons, que va donar el tret de sortida el 19 de gener i clourà el pròxim 22 d’abril. Així, les jornades tindran una durada de gairebé tres mesos, ja que la temporada de calçots permet allargar aquesta proposta fins a la primavera.

Les jornades de cuina d’hivern ofereixen dues propostes molt diferenciades: Lo Mandongo, centrada en la carn de porc, i el menú Calçots. Lo Mandongo es va tancar a principis de març amb un resultat molt bo, sobretot als restaurants més tradicionals. Durant dos mesos els restauradors van oferir uns menús que mostren les múltiples possibilitats de cuinar amb productes derivats del porc. Hi van participar catorze restaurants: Hostal Palanques, Abba Xalet Suites Hotel, Tequilando, la Torrada, la Pampa, 360º Eatery&Bar, Casa Eyre, el Racó dels Amics, la Borda de l’Avi, el Molí dels Fanals, la Borda Secreta, la Borda Raubert, el Rústic i el Coll de la Botella. Tot i que Lo Mandongo ja s’ha acabat, continua encara el menú Calçots, que l’any passat va finalitzar al març i, davant els bons resultats, enguany s’ha decidit mantenir fins a l’abril. En aquest cas, els participants són Émo-Hotel Palomé, Borda Eulari, Borda Casa Vella Palés, l’Hort de Casa, la Torrada, la Borda Secreta, Cal Silvino i el Coll de la Botella.

El conseller de Turisme, Comerç i Dinamització, Sergi Balielles, va felicitar els restauradors pels bons resultats de la campanya, i va assegurar que el departament continua treballant per introduir novetats en la promoció de la gastronomia local.