La regulació de la biomedicina avança a passos de tortuga. El Comitè Nacional de Bioètica d’Andorra (CNBA), constituït fa dos anys, continua des del 2014 tenint com a mesures a tractar, és a dir no tractades, la regulació de les proves genètiques i la confidencialitat i història clínica. Pel que fa a l’adopció del Conveni d’Oviedo, si en la memòria del 2014 parlava d’una proposta urgent d’actuació per plantejar al Govern l’adhesió a l’esmentat conveni, en la del 2015 diu que s’ha parlat amb qui va ser ministra de Salut, Rosa Ferrer, amb documents de treball sobre aquesta adopció, així com que també s’ha tractat amb el síndic general. 
La memòria del 2015 critica la manca de recursos humans i materials que té el CNBA i la dificultat que això li comporta. Tot i això, malgrat no tenir cap avantprojecte de llei sí que s’han elaborat documents previs com són pautes per a una futura regulació dels biobancs, així com l’estimació dels continguts que hauria de tenir la futura normativa sobre la gestió de mostres biològiques d’origen humà amb finalitat diagnòstica. També s’ha creat un document relacionat amb els bancs de cordó umbilical. A més s’ha revisat la llei sobre sedació al final de vida aprovada a França.
El CNBA ha rebut l’encàrrec de redactar un dictamen de valoració sobre l’aplicació de l’article 12 de la Convenció de les Nacions Unides sobre els Drets de les Persones amb Discapacitat. El comitè de bioètica ara proposa com a qüestió pendent la creació d’un comitè nacional d’ètica de la recerca i revisar la normativa espanyola en matèria de recerca.