La Unió Hotelera d’Andorra ja treballa en la pròxima edició de l’Andorra a Taula, que aquest any tindrà lloc del 8 al 30 de novembre amb el format habitual. Enguany, una selecció d'aproximadament 40 restaurants oferiran menús tradicionals o gastronòmics, especialment elaborats per aquesta cita.
Aquest any el maridatge que acompanyarà els aperitius dels menús oferts serà la cervesa 18/70. I és que les jornades gastronòmiques d’Andorra Taula es renoven en l’edició del 2025 amb l’entrada de IDPA, distribuïdor exclusiu de Heineken al Principat, com a nou patrocinador de l’esdeveniment. IDPA s’afegeix al patrocini ja existent de MoraBanc, i a la col·laboració d’Andorra Turisme.
Andorra Taula és un esdeveniment consolidat en el calendari gastronòmic d’Andorra i enguany celebrarà la dinovena edició amb l’objectiu de fer difusió de la restauració d’Andorra, ser un punt d’atracció turístic fora de temporada i dimanitzar un sector molt rellevant al país.
En l’edició de 2024 van participar 35 restaurants amb propostes basades en ingredients de proximitat i temporada i es van servir 3.000 menús. Actualment, la Unió Hotelera d’Andorra treballa per tancar la proposta del 2025, que es presentarà en detall a finals de l’estiu.