Diari digital d'Andorra Bondia
Primer pla d’un fullet sobre la carn de corder.
Primer pla d’un fullet sobre la carn de corder.

Les carnisseries incentiven el consum de carn de corder


Escrit per: 
Agències

La festa de La Gran costellada de corder que s’ha programat al Pallars Jussà pels dies 30 i 31 de març vol incentivar el consum de proximitat d’aquest producte. Un total de 12 carnisseries s’han sumat a la iniciativa i entre el 25 i el 30 de març aplicaran descomptes del 30% a la carn de corder de la comarca. El 15% del descompte l’assumeix el ramader, i del 15% restant se’n fa càrrec el punt de venda. Els Ajuntaments de la comarca s’han compromès a tenir obertes i en bon estat les quinze àrees de barbacoes per recuperar la tradició de fer carn a la brasa. En l’edició de l’any passat d’aquesta festa, la carn de venda de carn de corder es va triplicar. Les carnisseries del Jussà esperen aconseguir els mateixos resultats aquest any.
Agnés Fondevila, de la Carnisseria Fondevila, ha explicat que ofereixen importants descomptes en la carn de corder amb l’objectiu d’incentivar-ne el consum i reivindicar el consum de proximitat. Segons la regidora de Promoció econòmica de l’Ajuntament de Tremp, Anna Ritz, l’objectiu d’aquesta iniciativa és recuperar les tradicionals costellades a l’aire lliure i afavorir el producte de proximitat, que contribueix a la vitalitat econòmica i social del territori. Ritz ha explicat que a través del programa Al teu gust, aliments del Pallars, l’Ajuntament de Tremp ha editat un fulletó desplegable on es detallen les carnisseries que participen en l’oferta, s’hi poden trobar receptes de salses per acompanyar la carn que proposen els restaurants del Pallars Jussà, així com un mapa amb totes les barbacoes obertes assenyalades.

carnisseries
consum
carn de corder
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic