Les fonts de colors que el Comú d'Andorra la Vella ha instal·lat al riu, a la zona de la Rotonda, ja comencen a mostrar petites dosis de l'espectacle nocturn que oferiran aquest estiu. I és que tal com estava previst, els darrers dies els operaris han començat la fase de proves de la nova instal·lació per tal d'ajustar les coreografies, la direcció dels sortides i llum. En algun moment, curiosos i veïns han pogut sentir també una mica de música, però per ara l'espectacle és silenciós. Això no treu que atregui ja els primers curiosos que topen, de casualitat, amb les proves que es fan de nit.

De fet, tal com explicava el cònsol major fa uns dies en una entrevista amb el BonDia, la previsió de la coropració és que les fonts puguin estar en funcionament a finals de mes, "si no amb l'espectacle definitiu, amb les proves".

Des del Comú es confia que el projecte sigui un referent i un atractiu, "no només per a la gent del país, també per als turistes". La corporació ha destinat 4 milions d'euros al projecte i les obres s'hauran allargat pràcticament un any.