Les fortes tempestes d’ahir van causar diverses esllavissades de terres i forts torrents d’aigua a diversos punts del país. Així, els bombers van haver de fer un mínim de quatre sortides per netejar alguns trams de la xarxa viària: a la CG-2, a l’altura de l’edifici de serveis de Forces Elèctriques d’Andorra (FEDA) i una mica més amunt de la central hidroelèctrica, on un torrent es va desbordar, a la carretera dels Cortals d’Encamp i a la carretera de Beixalís. D’altra banda, també hi va haver alguna complicació a la carretera entre Anyós i l’Aldosa, que va quedar completament coberta de terra, a l’hort de Godi, a Encamp, on l’aigua va arrossegar terra i pedres a la carretera, i a Prats, a Canillo.  Les tasques van consistir principalment a netejar les carreteres. Segons van indicar des de Conservació i Explotació de Carreteres, aquests treballs de neteja es van allargar fins a la nit. 
La pluja també va sorprendre els veïns i turistes que circulaven per Vivand, on es va acumular una important quantitat d’aigua. De fet, els bombers també van haver d’intervenir per una inundació en un edifici de l’avinguda Carlemany.
Malgrat la virulència de les tempestes, que van deixar entre 30 i 35 litres per metre quadrat, Protecció Civil no es va arribar a activar, i les afectacions a les carreteres van tenir una incidència lleu en el trànsit, segons van comentar fonts de l’agència de Mobilitat.