Diari digital d'Andorra Bondia

Les segones jornades de cuina Lo Mandongo tanquen amb bon regust


Escrit per: 
Redacció


Les segones jornades de cuina d’hivern Lo Mandongo, que van començar el 23 de gener, es van cloure el cap de setmana amb la satisfacció dels participants. En aquesta edició hi han participat quinze restaurants de la parròquia massanenca, que han fet una bona valoració del transcurs de les jornades.

Coincidint amb l’època en què les cases pairals fan la matança del porc, l’Associació de comerciants i Empresaris de la Massana (Acelma), en col·laboració amb el Comú, ha organitzat un altre cop aquestes  jornades gastronòmiques, en què han participat quinze restaurants, tres més que en la passada edició.
“Els establiments valoren positivament aquesta nova acció de promoció de la nostra gastronomia”, va explicar la presidenta de l’Acelma, Joana Tomàs, que va afegir que “els restaurants de cuina tradicional són els que han venut més menús de Lo Mandongo, fins a un centenar, tot i que per a tots els participants és positiu tenir una oferta complementària a la seva carta habitual”.
Els clients van demanar tant menús complets com alguns plats concrets de les propostes elaborades pels diferents restaurants, les quals tenien la carn de porc com a element principal.
L’Acelma continuarà organitzant menús monogràfics relacionats amb les diferents èpoques de l’any. El Comú de la Massana col·labora en aquesta iniciativa, que és una de les accions que fixava el Pla de reactivació del comerç i el turisme. Concretament, aquest pla estableix un paquet de mesures amb l’objectiu que la Massana pugui oferir alhora tradició i qualitat.
El Comú considera que la Massana compta amb molts restaurants que ofereixen una cuina de molt alta qualitat i que combina la creativitat amb els plats tradicionals, cosa que han pogut comprovar de primera mà els que han tastat els menús de Lo Mandongo.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte