Hi ha gent que vol ser solidària i no troba el projecte i projectes d’ONGs que queden en un calaix per manca de recursos. Amb l’objectiu d’omplir aquest buit neix Andtropia, una empresa especialitzada en gestió de la solidaritat que connecta persones i empreses amb causes.

La seva fundadora i directora, Marta Alberch, explica que té dos vessants. El primer, més filantròpic, passa per acompanyar les empreses en els seus programes de responsabilitat social corporativa. En aquest sentit ja s’està treballant en una cartera de projectes que inclouen una iniciativa per promoure la mobilitat elèctrica entre dones que volen anar a treballar, un transport per a la salut mental al Nepal i donacions per a avenços mèdics.

L’altre vessant ofereix acompanyament a les ONG, organitzacions i administracions locals per tal d’ajudar-les a millorar l’atenció pel que fa als temes socials. Entre els serveis contemplats s’inclouen la redacció d’informes i memòries d’activitats, la gestió de projectes per a ONGs i l’elaboració de documents i programes.