Dissabte que ve, 8 d’octubre, se celebrarà el vuitè Correllengua nacional –setena edició al Pas de la Casa–, i per aquest motiu a la plaça del Consell General d’Andorra la Vella s’ha previst un calendari d’actes al llarg del dia amb projeccions de cinema, jocs lingüístics i culturals per a totes les edats, una jornada castellera de luxe, berenars populars i un concert de Quim Salvat, darrer premi Carles Sabater de cançó en català, al Teatre Comunal. 

Al Pas, el Correllengua, en la setena edició, se celebra divendres a partir de les tres de la tarda, al Centre d’Autoaprenentatge de Català, amb activitats per a tothom relacionades amb el català, com ara un concurs d’embarbussaments i un campionat de Scrabble i també un berenar popular. L’endemà, dissabte, el Correllengua es traslladarà a la plaça del Consell General d’Andorra la Vella, amb un programa d’activitats que començarà a les 11 hores i finalitzarà cap a les 15.30 amb una jornada castellera transpirinenca. A més, a les 16.30 hores s’ha previst la projecció de la pel·lícula Vicky, el víking al Teatre Comunal. En aquest mateix escenari, a les deu de la nit actuarà Quim Salvat.

El Correllengua és organitzat per l’àrea de Llengua Catalana del ministeri de Cultura, Joventut i Esports, i compta amb la col·laboració d’institucions públiques i privades, segons ha informat el Govern.