Diari digital d'Andorra Bondia
Els pisos de la Solana, propietat del Comú d’Encamp, es preveuen subhastar aquest primer trimestre.
Els pisos de la Solana, propietat del Comú d’Encamp, es preveuen subhastar aquest primer trimestre.

Nova subhasta dels pisos de la Solana durant el primer trimestre


Escrit per: 
M.S.C. / Foto: M.S.C.

El Comú d’Encamp preveu tornar a treure a subhasta les unitats immobiliàries de l’edifici de la Solana del Pas de la Casa que té en propietat durant aquest primer trimestre de l’any. Així ho va afirmar el cònsol major de la parròquia, Jordi Torres, que va afegir que en aquesta ocasió es reduirà el preu un 20% tal  com es va acordar a finals del consolat anterior. 
Quant als lots, Torres va indicar que els pisos s’agruparan en un de sol, mentre que s’analitzarà la possibilitat de dividir els  locals comercials. En aquest sentit va exposar que, en la darrera subhasta hi va haver persones que van mostrar interès pels locals però consideraven que eren massa grans i van sol·licitar poder-ne adquirir només una part. El cònsol major encampadà va destacar que “creiem que això és factible i, per tant, en la nova subhasta els locals comercials, en comptes de sortir com un sol lot, probablement els partirem”.
Torres va recordar que la corporació va convocar una primera subhasta a finals del consolat anterior. De totes maneres, va quedar deserta ja que no s’hi va presentar ningú. Aleshores  es va optar per esperar que el “moment fos més òptim” per convocar-ne una de nova. Pel Comú,  aquest moment ja ha arribat tenint en compte que s’està registrant força moviment de transaccions immobiliàries al Pas de la Casa. Per tant, Torres considera que “seria un bon moment per tornar-ho a treure a subhasta”. 
És per aquest motiu que la corporació confia que en aquesta ocasió hi haurà persones que hi puguin participar. “Hi ha interès al Pas de la Casa”, va destacar el cònsol, i per tant, “pot ser que hi hagi algú interessat a  postular”.
En la darrera subhasta que va aprovar el Comú d’Encamp, el preu de sortida pels tres lots era de 4.207.149 euros, mentre que el lot 1 (integrat per apartaments, trasters i places d’aparcament) tenia un preu de 2.426.467; el 2 (format per locals i places d’aparcament),  d’1.332.918, i el 3 (format pel nucli de comunicacions), de 447.764. En aquell moment es va fixar que les xifres no podien ser inferiors a 10.000 euros.
La proposta de Gevivasa sobre els pisos socials del Pas de la Casa preveia que es compensés l’aportació del Comú al projecte amb diverses unitats immobiliàries que tenien un valor de 4,5 milions d’euros, i que la de Cevalls –la concessionària– es compensés amb la resta d’immobles, per valor de 15 milions d’euros.

Comu d'Encamp
la Solana
el Pas de la Casa
subhasta
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic