Diari digital d'Andorra Bondia
El portaveu d'Andorra Telecom, Carles Casadevall.
El portaveu d'Andorra Telecom, Carles Casadevall.

Nova telefonia mòbil de prepagament amb més avantatges i millor preu


Escrit per: 
Redacció/Foto: Andorra Telecom

Andorra Telecom ha presentat aquest dimarts la nova oferta de prepagament mòbil, que ofereix als usuaris preus més ajustats, més prestacions i és comoditat en la gestió. Si fins ara el preu inicial mínim era de 30 euros amb pagament per ús, ara passa a ser de 9 euros amb la tarifa S. Aquesta modalitat inclou 20 minuts de trucades nacionals i 1 GB de dades. L’altra tarifa, anomenada M, contempla 60 minuts de trucades nacionals i 3GB de dades nacionals.

El portaveu de la companyia, Carles Casadevall, que ha informat als mitjans de la nova oferta en roda de premsa, ha comparat les prestacions amb l’anterior model: “El cost de 20 minuts de trucades nacionals i el consum d’1GB d’Internet era de 15,2 euros en lloc dels 9 que costarà ara. Pels clients amb un ús intensiu és una tarifa molt més atractiva i còmoda ja que permet el pagament de manera automàtica cada mes”. 

Els actuals titulars de la tarja de prepagament tenen l’opció de continuar amb el mateix sistema o passar-se a la tarifa mensual. Sigui quina sigui la modalitat que triïn, també en sortiran beneficiats ja que les recàrregues permetran uns consums superiors i tindran més temps de validesa. Com a exemple, 1 giga extra tenia un cost de 10 euros i 15 dies de durada, mentre que ara es pot contractar per 9 euros amb una validesa d’1 mes.

Un altre dels canvis destacables és que abans els clients només podien recarregar 15€, 30€ o 60€ amb una validesa màxima de 7 mesos, i en canvi a partir d’ara, es podrà recarregar a partir 5€ amb una validesa de sempre 12 mesos per qualsevol import.

Des del punt de vista de la gestió hi ha avantatges per garantir una millor experiència. Els canals digitals d’Andorra Telecom, l’app i la zona client del portal, permeten que el client s’autogestioni el servei i faci seguiment del seu consum.

També es digitalitza la relació amb els 11 punts on es pot contractar la nova oferta amb un procés d’alta i d’autentificació sense paper. Aquesta facilitat de gestió “fa que sigui un excel·lent producte no només per a la gent del país sinó també pels turistes i visitants habituals que volen disposar de trucades o dades quan estiguin a Andorra a un preu molt competitiu”, ha destacat Casadevall.

Una altra de les particularitat serà que els usuaris de tots els models de prepagament no hauran d’enviar un SMS inicial per poder navegar, sinó que tindran configurat el servei per poder tenir accés a les dades a un cost de 0,02 euros el mega. Els titulars de prepagament tindran durant el primer mes un 1GB gratuït com a regal de llançament.

El nou prepagament es podrà contractar a partir del dimarts 17 de març a través dels canals habituals d’Andorra Telecom: l’app, la zona client del portal andorratelecom.ad, l’agència comercial i el número telefònic 115.

telefonia
mòbil
prepagament
Comentaris: 1

Comentaris

Quiero sabe cuando puede bajar los precios de precio de teléfono móvil con línea más con 4g porque hay muchas clientes tiene linea con tarifa baja sin 4g porque no puede pagar muy alto los precios entonces yo recomiendo a Andorra Telecom que intentar haz algo para reducir los precios linea más 4g un precio mas reasonable para mucho cliente puede disfrutar su móvil con menos restricciones y más libertad.

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic