Diari digital d'Andorra Bondia
Imatge de L'Estudi, que allotja serveis com les escoles artístiques
Imatge de L'Estudi, que allotja serveis com les escoles artístiques

Ordino compensarà les quotes ja abonades de serveis aturats


Escrit per: 
Redacció / Foto: Comú d'Ordino

El Comú d’Ordino compensarà els pagaments de serveis -com les escoles artístiques o activitats esportives- que s'hagin fet avançadament amb una bonificació de l’import en el moment que es reactivin les facturacions dels serveis afectats per l’aturada general.

El procediment l’ha explicat el departament de Finances, com a resposta a les diferents casuístiques dels usuaris que tenen contractades modalitats de pagament trimestral i anual, en serveis com el Centre Esportiu d’Ordino o La Capsa, Espais de creació. En els pagaments mensuals, es descomptaran els dies de suspensió del servei, com a l’Escola bressol. La compensació es farà efectiva en la primera facturació, que vindrà marcada per la tornada a la normalitat del servei.

La decisió ha tingut en compte aquells serveis puntuals que no ofereixen una continuïtat com ara les setmanes de vacances a la ludoescola, concretament les dues de Pasqua. En aquests casos de suspensió o anul•lació total, es farà el retorn de l’import cobrat prèviament.

Aquelles persones que decideixin donar-se de baixar i no continuar amb un servei s’hauran de dirigir al departament de Tràmits del Comú, via telefònica o mitjançant l’adreça electrònica per fer el tràmit de baixa pertinent i procedir amb la devolució del servei no rebut.

Aquesta decisió que vol minimitzar el perjudici en el ciutadà, apunten des del Comú, completa les mesures econòmiques ja publicades amb anterioritat com l’ajornament de tributs i la suspensió temporal en la facturació de preus i taxes. El mateix criteri de suspensió temporal s’aplica a les concessions administratives a locals comercials i serveis tancats temporalment. Les reclamacions de deutes, des de constrenyiment fins a embargament també continuen aturades.

Ordino
compensarà
quotes
abonades
serveis
aturats
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic