Aquest cap de setmana s’efectuarà el tancament del telefèric i del Mountain Park, una de les parts amb més activitat de Vallnord-Pal Arinsal. Amb aquesta clausura, es finalitza la primera part de la temporada d’estiu amb una obertura mitjana del 98% de les activitats. Com a últim dia, i coincidint amb el Dia de Meritxell el diumenge dia 8 de setembre, es posa a disposició dels seus clients el telefèric i el telecabina gratuïts. Tal com explica la mateixa estació en un comunicat, l’objectiu d’aquesta acció és potenciar les visites en un dia tan especial pels andorrans, i preveuen tenir a disposició de tots els clients el 100% dels circuits, remuntadors i també totes les activitats.

Per altra banda, el Vallnord Bike Park la Massana continuarà, a partir d’aquest diumenge, amb les portes obertes durant els propers caps de setmana fins al pròxim 13 d’octubre, data de tancament. L’horari d’aquesta part serà de les 10.00 fins a les 17 hores tant dissabte com diumenge i es podrà gaudir de tots els 29 circuits i també dels sis remuntadors per a poder-hi accedir. L’estació posa a disposició per aquests últims dies el forfet de Bike Park de final de temporada amb un preu de 60 € per a adults i 30 € per als infants.

Una altra de les activitats de l’estació durant aquest cap de setmana serà la Furious Kids Cup que es disputarà el dissabte dia 7 a la Caubella. La cursa, que ja disposa de 90 inscrits i que iniciarà la primera mànega a les 12.30 hores, és puntuable per la Copa Nacional d’Andorra i la Copa Catalana.