Els nens i nenes d'entre 3 i 7 anys del col·legi espanyol María Moliner han rebut aquest divendres al matí a Patxi Leiva, que amb la col·laboració de la professora de música de l'escola, Anna Belen Bustos, han interpretat la cançó 'El Ritmo'. L'acte s'ha fet en la jornada de preparació del Dia per la no-violència i la pau.

Patxi Leiva va néixer fa 34 anys a Reus, tot i que ara resideix al Principat. Es considera una persona "autodidacta". Després de diversos fracassos tocant amb bandes, va decidir seguir la seva carrera professional en solitari.

L'esdeveniment s'ha celebrat coincidint amb una sèrie d'activitats en commemoració del Dia internacional per les víctimes de l'Holocaust del 27 de gener del 1945, data en la qual es van alliberar els supervivents del camp de concentració d'Auschwitz-Birkenau. Així, el proper dilluns se celebrarà un acte commemoratiu a càrrec dels alumnes del col·legi espanyol María Moliner.

D'altra banda, els alumnes de 4t d'ESO faran el seu viatge de fi de curs a Berlín, per poder conèixer de primera mà el que es denuncia en el Dia internacional per les víctimes de l'Holocaust.