El comú d’Andorra la Vella va decidir en la darrera junta de govern dedicar tres infraestructures de la parròquia als tres ex-cònsols majors que han mort durant aquest mandat: Joan Samarra Vila (1980-1983), Conxita Mora (1998-2003) i Rosa Ferrer (2008-2015). Així ho va anunciar la cònsol major, Conxita Marsol, que va remarcar que s’ha pres aquesta resolució “com a reconeixement de l’aportació de tots ells a espais amb què van estar vinculats molt directament”. Pel que fa a les infraestructures que rebran el nom de cadascun d’aquests cònsols, seran l’Estadi Comunal, dedicat a Joan Samarra; l’escola bressol dels Serradells, a Conxita Mora, i la passarel·la que ha d’unir la plaça del Poble amb el centre històric, a Rosa Ferrer. 

A més del criteri de la defunció durant aquest mandat, també s’ha tingut en compte que han mort des que Escaldes es va separa rde la parròquia d’Andorra: “Sempre s’han de trobar uns punts i uns moments, i aquest n’és significatiu.” 

Segons Marsol, des de feia un any s’estava treballant en aquesta proposta i se n’ha parlat amb les famílies dels cònsols, els grups de l’oposició, el ministre d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, i el cap de Govern, Antoni Martí: “Tothom ho ha vist molt bé, els familiars hi estan d’acord i agraïts”. 
També va avançar que els actes de reconeixement es faran cap a la primavera o l’estiu. Es farà un acte específic per a cadascun. En el cas de l’escola bressol dels Serradells, el reconeixement a Conxita Mora es podria fer en la inauguració del pròxim curs escolar, i quant a la passarel·la dedicada a Rosa Ferrer, es podria fer en el moment que s’hi posi la primera pedra. Es tracta, però, de detalls que encara s’han d’acabar de definir, diu la cònsol. 

La idea és posar una placa commemorativa i fer els actes seguint l’ordre d’antiguitat com a cònsols. La passarel·la s’espera que es comenci a construir aviat.