Diari digital d'Andorra Bondia
La nova gerent de la Fundació Privada Tutelar, Sílvia Gabarre.
La nova gerent de la Fundació Privada Tutelar, Sílvia Gabarre.

Sílvia Gabarre, nova gerent de la Fundació Tutelar


Escrit per: 
Redacció / Fot: BonDia

La Fundació Privada Tutelar ha incorporat com a nova gerent de l’entitat Sílvia Gabarre. Gabarre té una àmplia trajectòria en el món econòmic, polític i social del país, així com en la gestió d’associacions i organismes de diferent caràcter. De fet, la nova gerent de la Fundació Privada Tutelar va exercir de directora de la Confederació Empresarial Andorrana (CEA) des de novembre del 2010 fins al febrer d’enguany.

Sílvia Gabarre també ha ocupat altres càrrecs de responsabilitat, d’entre els quals destaca el de secretària d’Estat de Família del Govern entre el 2001 i el 2005 i el d’administradora del departament encarregat de gestionar el Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA). D’aquesta manera, Gabarre substitueix Carles Salvadó, gerent de la Fundació Privada Tutelar des de finals del 2019, que deixa el càrrec per motius familiars de salut. El canvi es farà efectiu el pròxim dilluns 2 de març. 
Malgrat aquest fet, durant el mes de març Carles Salvadó estarà en contacte amb  Sílvia Gabarre per fer una transició ordenada i tancar alguns assumptes pendents. Els membres del patronat li agraeixen la tasca desenvolupada durant els mesos de dedicació a la Fundació com a gerent.

La Fundació Privada Tutelar del Principat d’Andorra és una organització sense ànim de lucre que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones en situació d’incapacitat des de l’any 2009. La seva missió és promoure la sensibilització social per fomentar el respecte als drets de les persones incapacitades judicialment i la seva major integració i normalització en la societat. 

Entre els seus objectius destaquen l’orientació i assessorament a familiars i professionals, l’exercici de la tutela en els casos en què no hi ha una figura que pugui desenvolupar amb la deguda responsabilitat. En l’actualitat, la Fundació tira endavant el programa Acompanya’m per garantir l’accés a serveis pel benestar psicosocial de les persones ateses i Joves en inclusió. 

Gabarre
Fundació
tutelar
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic