Diari digital d'Andorra Bondia

Tretze restaurants prendran part en les quartes jornades de Lo Mandongo


Escrit per: 
Redacció


Les quartes jornades gastronòmiques Lo Mandongo, organitzades pel Comú de la Massana i l’Associació de Comerciants i Empresaris de la Massana (Acelma), arranquen aquest dissabte amb la participació de tretze restaurants de la parròquia.

Fins al 19 de febrer, aquests establiments oferiran menús que oscil·laran entre els 15 i 35 euros. El porc serà el principal protagonista dels plats en totes les seves variants, com els tradicionals peus i galtes de porc, els filets i els embotits, entre altres ofertes culinàries, fent coincidir la iniciativa amb l’època de matança de l’animal.
Pel nou conseller de Turisme, Comerç i Dinamització de la parròquia, Sergi Balielles, aquestes activitats són “herències” que “s’han de seguir potenciant i treballant” per  “donar a conèixer les peculiaritats de la nostra gastronomia”. A més, va aprofitar la presentació de les jornades, ahir, per animar, tant residents com visitants, a tastar els diferents menús, ja que considera que els preus “són molt ajustats” tenint en compte l’elaboració i la qualitat del producte. També va destacar el treball conjunt entre entitats privades i públiques per a la promoció de la parròquia, que, en una època de crisi econòmica com l’actual, no és fàcil.
Tot i la disminució de participants, dels 18 de l’any passat als 13 d’enguany, Balielles va garantir la continuïtat de les jornades i es va mostrar ambiciós de cara a la propera edició, en què volen arribar a “la vintena de restaurants participants”.
Tant la presidenta de l’Acelma, Joana Tomàs, com el conseller de la parròquia van atribuir la disminució dels establiments al volum de feina per les festes de Nadal o a qüestions de cuina que els han impedit preparar aquest menú.
A banda de la Borda de l’Avi, on es va fer la presentació,  en aquestes jornades gastronòmiques també hi prendran part l’Abba Xalet Suites Hotel, la Borda Raubert, la Borda Xixerella, l’Émo, l’hotel Micolau, la Borda d’Erts, el restaurant 360o, el restaurant Cal Silvino, la Borda Can Toni i el restaurant La Torrada.
A més, tal com va assenyalar Xavier Palou, del restaurant Émo, els preus ajustats són una bona opció per conèixer nous establiments a què en altres ocasions no es va.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte