“Tot bé per casa? La família bé. Recorda que quan surtis al vespre a llençar la brossa, miris per tots costats, que podria ser que tant tu com algun dels teus familiars s’emporti una barrada al cap”, aquesta és una part dels dos missatges pels quals el redactor d’un mitjà digital de l’Alt Urgell ha presentat denúncia a la comissaria dels mossos d’esquadra de la Seu d’Urgell. Dos missatges, ha explicat el periodista, Josep Romero, rebuts per correu electrònic al mitjà on treballa, La Valira. 
Els missatges –“i no és una amenaça”, puntualitza, irònicament, l’autor d’un dels textos– van ser enviats com a resposta a una de les notícies publicades pel digital. Al text del segon dels enviaments, que figura íntegrament publicat pel mitjà destinatari, l’autor commina el periodista a “rectificar i deixar de fotre aquesta merda de periodisme”, terme que situa entre cometes, i després de proferir insults contra  el redactor, reitera l’amenaça en uns termes que deixen poc espai al dubte: “Ara podria ser que la pròxima notícia sigui, que un encaputxat deixa inconscient un membre de La Valira, i això sí que serà notícia”. Acaba reblant amb una nova intimidació, que novament apunta de manera molt directa contra la seva seguretat personal, però també contra la de la seva família. “Vigila quan surtis de casa, podries trobar-te amb les rodes punxades quan vagis a recollir qui tu i jo sabem”. 
En el segon dels correus, l’autor, després de criticar –cosa totalment legítima– la línia editorial, s’embarca novament en terreny pantanós: “Aquest “diari” no té res de codi deontològic, contrastar notícies, firmar les notícies amb el seu “periodista”, potser tenen por que els trenquin les cames perquè de fet és l’únic que es mereix”.
Els mateixos agents que es van encarregar de la denúncia, explica l’amenaçat, haurien considerat que no serà difícil de rastrejar l’origen dels correus, a través del rastre que van deixant les adreces IP. 
De moment, el periodista ha rebut missatges de suport públic a través de les xarxes socials. Entre els quals el del regidor socialista de Peramola Toni Mas, que es va fer ressò de les amenaces i va reclamar que es dugui a terme la pertinent investigació perquè les intolerables intimidacions a un professional no quedin impunes, afectin l’àmbit del periodisme o qualsevol altre sector.