La influencer i youtuber espanyola Patry Jordán, que des de fa un parell d’anys resideix a Andorra i té un total de 21 milions de seguidors, organitza aquest cap de setmana l’estada Potencia-t Summit. Ho fa per dues bones causes: d’una banda, connectar amb un mateix i compartir experiències i, de l’altra, col·laborar en els projectes solidaris del Patronat Dames de Meritxell d’Andorra. Aquesta combinació de benestar i solidaritat no és perquè sí, sinó “la necessitat de convertir el que és digital en real”, explica Jordán. L’experiència que proposa és la de fer un retir “no de relax, sinó amb moltes activitats d’esport, coach, meditació i beauty” els propers 19, 20 i 21 de juliol. 

L’experiència està pensada per una cinquantena de persones en un lloc ideal per “desconnectar, reconnectar i compartir el que hem après”, com li agrada dir a Jordán, a l’Ushuaia Mountain Hotel. A més dels exercicis i els tallers, el dia 20 a les 9 del matí des de l’aparcament de Grau-Roig sortirà una marxa solidària oberta a tothom, la inscripció a la qual es destinarà a projectes solidaris. També hi haurà altres sorpreses i activitats. I és que durant tot el cap de setmana s’hi donaran cita força convidats especials, com ara l’exnadadora olímpica de sincronitzada Gemma Mengual, el psicòleg i escriptor Rafael Santandreu, la model i iogui Mireia Canalda, la presentadora de televisió Ares Teixidó, i l’actriu Júlia Creus, entre d’altres.
Patry Jordán porta nou anys en el món de les xarxes. Segons explica, tot va començar “per la inquietud de descobrir la plataforma i compartir les meves passions amb la gent”. Diu que no treballa pensant en la competència, sinó que “intento que el que comparteixo aporti alguna cosa a la gent”. Per això genera continguts de fitness i de beauty amb l’objectiu de tenir molts seguidors. Segons ella, però, “tots tenim una mica d’influencers” en la mesura que usem les xarxes socials. En el seu cas, la constància, la dedicació, la motivació i les ganes de sentir-se viva l’han portat a invertir el seu temps a fer les coses que li agraden. I en cap cas, assenyala, el que fa “és una acció purament econòmica”.  
El seu lema, que també dona títol al seu llibre Yo puedo con todo, reflecteix un principi que considera fonamental: “Accepta’t tal com ets”. Jordán creu que a vegades ens deixem portar i cal que un s’assegui i pensi que és el que realment el fa feliç. En qualsevol cas, “no vull crear frustració” i assegura que ella no es considera “algú amb gaires habilitats, però soc una persona molt motivada de la vida”. I per a tots aquells que volen ser influencers, té un consell que a ella li ha anat molt bé: “Abans de ser-ho has de pensar què pots aportar a la gent, què és el que vols i com ho faràs possible”. Dit d’una altra manera, fomentar el que anomena “una vida conscient” en el sentit “que coneguis tot el que tens per ser la teva millor versió en tots els aspectes”.