Els efectes del temporal Gloria encara es deixen notar a les estacions d’esquí. Així, Vallter 2000 va anunciar ahir a través de les xarxes socials que un cop realitzada la nova inspecció tècnica podien confirmar que avui procedirien a l’obertura de l’estació. En concret, des de l’estació van anunciar que obriran les portes les zones del Clot, del Bac i de Morens. L’estació d’esquí Vallter 2000 estava tancada des del 21 de gener. En un comunicat, l’estació va explicar que durant el cap de setmana seguiria tancada per garantir la seguretat dels usuaris i per seguir treballant en les tasques d’eliminació del risc d’allaus i de condicionament de pistes i instal·lacions, amb les tasques d’estabilització perquè tots els sectors siguin segurs. 

Per la seva banda, l’estació de La Molina que ja va obrir portes el dissabte, ha obert la porta a emprendre accions legals contra Fecsa-Endesa per haver-los tallat la llum durant dues hores dissabte passat. Segons l’estació, la companyia elèctrica va fer unes proves que no els havia comunicat prèviament i això els va deixar sense llum. A través de les xarxes, La Molina va informar que, com que els clients s’havien quedat sense servei per causes alienes a l’estació, es reservaven el dret a emprendre les mesures legals que consideressin necessàries. En aquest sentit, La Molina està estudiant les pèrdues que ha suposat el tall de llum per decidir com actua finalment.
De fet, els gruixos de neu que va deixar el pas del Gloria ha beneficiat les estacions. És el cas de Port del Comte que va tenir rècord d’esquiadors des que va començar la temporada.