La policia ha intervingut aquesta passada matinada a Andorra la Vella arran de l’agressió d’una dona per part d’un home a la via pública, qui posteriorment, ha marxat amb el seu vehicle. Gràcies a la descripció facilitada als agents, pocs minuts després la policia ha localitzat el vehicle conduït per l’individu, un resident de 54 anys. Els agents intervinents han procedit a la seva detenció per agressió física a la seva parella, a més de donar positiu a la prova d’alcoholimetria amb una taxa d’1,18 g/l.

Igualment, el cos policial va detenir diumenge a les tres de la tarda un home resident de 42 anys com a presumpte autor dels delictes contra la llibertat i la llibertat sexual, en haver mantingut relacions sexuals no consentides amb la seva parella i, posteriorment, coaccionar-la a no denunciar els fets davant les autoritats.

D’altra banda, dissabte a la nit a la frontera del riu Runer, la policia va arrestar un home de 28 anys per incomplir una ordre judicial que li prohibia conduir. L’individu va ser interceptat mentre conduïa un turisme particular.

Finalment, la policia va detenir una quarta persona durant el cap de setmana. Es tracta d’un altre home de 42 anys que va ser controlat conduint sota els efectes de l’alcohol. L’interessat presentava una taxa de 0,87 g/l.