La policia ha detingut aquest cap de setmana un home amb una arma de foc dissimulada de port i venda prohibits, un bolígraf pistola capaç de disparar munició del calibre 22. També duia a sobre 41 cartutxos de munició d’aquest calibre i un altre cartutx de fogueig del calibre 9. 

Es tracta d’un resident de 28 anys arrestat a Andorra la Vella la matinada de dissabte durant un control rutinari en què inicialment es buscava si es trobava en possessió d’estupefaents per la forta olor d’haixix que desprenia l’interior del cotxe on viatjava com a passatger. De fet, el conductor del vehicle, de 32 anys i resident al país, també va ser detingut per positiu en tòxics al volant. 
 
D'altra banda, des del cos d'ordre d'ha informat que la mateixa matinada de dissabte al Pas de la Casa, es va detenir un altre home amb dues navalles de 8 centímetres i fulla llisa. Es tracta d’un no resident de 18 anys a qui es va controlar per orinar al carrer. En l’escorcoll de seguretat se li van trobar les dues navalles i 10,1 grams de marihuana.

Baralla
Unes hores més tard en un local d’oci nocturn d’Andorra la Vella, els agents van arrestar un resident de 22 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral per donar un cop de puny a un altre home, que hauria quedat inconscient durant una estona. El mateix dissabte també a la capital, però al vespre, la policia va detenir un home i una dona residents de 51 i 45 anys per agredir-se mútuament al seu domicili.

Diumenge de matinada es va arrestar al Pas de la Casa un home no resident de 25 anys com a presumpte autor d’un delicte contra la funció pública i d’un delicte contra la llibertat. L’home va entrar en un local d’oci nocturn que estava a punt de tancar i, quan li van indicar que havia de marxar, va començar a llençar taules i cadires a terra amb agressivitat. En el moment en què els agents van intervenir, l’home els va amenaçar de mort i va empentar un d’ells.

Els darrers dos dies la policia ha detingut dos homes més, tots dos residents al país, per possessió de drogues. Un d’ells, de 39 anys, va ser arrestat al Pas de la Casa amb 3,6 grams d’MDMA repartits en tres embolcalls. A l’altre, de 51 anys, se’l va detenir a la frontera del riu Runer per introduir 1,3 grams de cocaïna.

Finalment, pel que fa a la conducció sota els efectes de l’alcohol i les drogues, a més del conductor del cotxe on viatjava l’home arrestat amb l’arma de foc, la policia ha detingut quatre persones més durant el cap de setmana. Es tracta d’una dona resident de 68 anys amb una taxa d’1,59, un home resident de 25 per un positiu d’1,28; i dos no residents de 40 i 26 anys amb 1,14 i 1,16 grams d’alcohol per litre de sang respectivament.