Diari digital d'Andorra Bondia

Casa de la Vall, 1962

Parròquia: 
Andorra la Vella

La reforma, dirigida per l’arquitecte Ros de Ramis, va modificar sensiblement la fesomia de l’edifici començant per la pedra vista. Atenció a la porta posterior de Casa de la Vall, a la qual es va afegir un arc, potser per simetria amb l'entrada principal. No són les úniques llicències que es va permetre: també s'hi va afegir la tronera d'aquest costat de l'edifici, de nou per fer joc amb l'original, a l'altra banda.

Autor Foto Antiga: 
Fèlix Peig / Arxiu Nacional
Any foto antiga: 
1962
Ref. Arxiu Nacional: 
FP_23986
Autor Foto Actual: 
Jonathan Gil
Any Foto Actual: 
2019

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic