Empresaris del Principat i polítics andorrans, en actiu o à la retraite, encapçalats pel cap de Govern, Xavier Espot, i el ministre de Turisme i Comerç, Jordi Torres, un gruix de dos centenars ben bons de persones, es donaven aquesta tarda cita a l’aeroport Andorra-la Seu d’Urgell en la presentació d’Andorra Jets, línia de vols privats que compta amb una flota de tres avions. S’inaugurava en l’acte les noves instal·lacions aeroportuàries, amb els hangars i les sales VIP per als clients, incloent-hi espais per a reunions, a banda del racó de notícies i cafè, segons resa el fulletó de presentació. Es tracta, apunten els empresaris impulsors de la iniciativa –Chris Bower i Enric Pujal– d’“obrir Andorra perquè sigui una porta cap a Europa”. 
Pujal, en la intervenció davant els assistents, presentava aquesta col·laboració com un “referent a l’aviació” que vol obrir Andorra “cap a totes les destinacions d’Europa”. Els dos empresaris, apuntava, “tenim valors similars, visions similars, tots dos per la nostra banda hem viscut desplaçant-nos en l’aviació, per ser més efectius, per ser més segurs, per a més comoditat” i això, reblava, és el que volen oferir “a tot Andorra i  la comarca de l’Alt Urgell”. Això a través d’una instal·lació “que diria que a Espanya és única”. La iniciativa sorgeix de la col·laboració d’Andorra Aviation Group, Andorra Jets i Jets Consulting. 
Pujal posava èmfasi en la seguretat, amb uns protocols que suposen, recordava, el setanta per cent del cost operacional de la companyia. Això per a les tres aeronaus. La més gran, un Pilatus PC24 de vuit places (dos pilots i sis passatgers) i una autonomia de vol de 2.000 milles. A banda, dues de més petites, dues Citation Mustang per a quatre passatgers i dos pilots, amb mil milles d’autonomia, cosa que representa, puntualitzava, arribar d’una tirada, en tres hores, a Escòcia o les Canàries. 
Pujal va explicar que el seu interès per l’aviació va sorgir per necessitat, per la comoditat de desplaçar-se entre Andorra i les Balears. Amb tot, els dos empresaris, puntualitzava, tenen altres negocis principals, que són els que els han permès posar aquest en marxa.