El conseller general socialdemòcrata, Pere Baró, ha entrat una bateria de preguntes escrites a Sindicatura sobre l’acord signat entre l’Agència per la competitivitat de l’empresa del departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya i Andorra Business, que es va signar el maig de 2022.

Concretament, Baró demana per l’estat d’aquest conveni entre ambdues entitats i quantes empreses -catalanes i andorranes- l’han aprofitat. En aquest sentit, el parlamentari socialdemòcrata demana quantes companyies catalanes han vingut al Principat a desenvolupar les seves activitats empresarials gràcies a dit acord i la xifra d’actuacions de col·laboració s’han impulsat gràcies a aquest conveni.

Finalment, Baró també ha sol·licitat saber quantes trobades entre empreses de l’Alt Pirineu i l’Arran i les andorranes s’ha efectuat des de l’aprovació de l’acord, quin és l’estat del projecte “Living Lab” impulsat per Andorra Recerca + Innovació i quina avaluació fa Govern sobre el primer any de la signatura de dit conveni.