Andorra Telecom ha presentat aquest matí la campanya, ”Un mòbil, un pacte”. Una iniciativa vinculada al benestar digital, un dels eixos de la  responsabilitat social empresarial de la companyia. 

Es tracta d’una campanya adreçada a les famílies del país, especialment a les que tenen fills menors d’edat, a través del qual es vol fer èmfasi en la importància d’establir un diàleg entre progenitors i els seus fills o filles menors d’edat, quan aquests reben el seu primer mòbil.

I si bé Internet representa una gran oportunitat per aprendre, informar-nos i compartir estones amb familiars i amics, també és una amenaça i un risc, per a menors d’edat,  d’accedir a webs i aplicacions no aptes i que poden tenir unes greus conseqüències per a la seva salut mental i benestar emocional.

“L’arribada del primer mòbil suposa, per a una persona menor d’edat, un punt d’inflexió en la seva autonomia i responsabilitat i té unes connotacions positives, com la confiança que el pare, la mare o el tutor/a legal hi diposita. Però amb l’arribada d’aquest primer mòbil és fa absolutament necessari establir un diàleg i consens sobre el seu ús”, ha destacat Inés Martí, responsable d’esdeveniments i RSE de la companyia.

Amb aquesta intenció, des d’Andorra Telecom es llença aquesta campanya que consta d’un pacte físic, que també es pot descarregar des de la web www.andorratelecom.com,  que la companyia distribuirà des de la seva botiga i també als esdeveniments dirigits als joves, i que estarà vigent fins a finals d’any.

Des del 2012 l’operadora de telecomunicacions està desenvolupant iniciatives de benestar digital dirigides a l’alumnat i  professorat, i també per a les famílies. La campanya “Un mòbil, un pacte”,  s’adreça específicament als progenitors, responsables de l’educació digital dels seus fills i filles.

Juntament amb la campanya, Andorra Telecom ha activat un canal de Whatsapp https://whatsapp.com/channel/0029VahH446002T5nEXOiR11 des del que es compartiran articles i iniciatives que desenvolupi la companyia i altres entitats al voltant del benestar digital. 

Des d’Andorra Telecom es vol agrair especialment a l’Associació de Pares i Mares de l’Escola Andorrana; a l’associació Projecte Vida, a l’associació en Defensa del Jovent en Risc i a la Policia d’Andorra la seva col·laboració en la validació de la campanya així com als ministeris de Salut i Afers Socials pel suport que donaran a la campanya distribuint el material de suport de la campanya.