Mans Unides d'Andorra ha pogut recaptar 100.625 euros en la campanya d'aquest 2024, amb la qual cosa seran vuit els projectes que podrà finançar i no set com inicialment havien previst. Així ho ha donat a conèixer avui l'entitat. I és que amb els diners de més que han recollit, 9.070 euros, col·laboraran amb Rosa Duró a Burkina Faso en la fabricació de set telers, que serviran per a la inserció laboral de dones teixidores.

Segons detallen des de Mans Unides, han estat 78.029,37 euros els diners recaptats amb donacions anònimes de particulars. També han comptat amb l'aportació del Govern de 7.500 euros que servirà per finançar un projecte de proveïment d'aigua de boca a la població local i al bestiar domèstic a Uganda.

Amb les activitats realitzades durant al campanya han aconseguit un total de 8.569 euros. Fruit de les col·lectes parroquials i a les escoles Sant Ermengol i Sagrada Família, han recollit 7.819,37 euros. També han informat que han destinat 1.292,55 euros a despeses de campanya i de l'entitat. 

A més de Burkina Faso i Uganda, els projectes de la campanya d'enguany de Mans Unides han anat destinats al Perú, Camerún, Colòmbia, Madagascar i Afganistan.