Diari digital d'Andorra Bondia
L’edifici del Comú d’Encamp.
L’edifici del Comú d’Encamp.

El Comú destina més de 715.900 euros al nou pàrquing de la Vena


Escrit per: 
Redacció/Foto: Facundo Santana

El Comú d’Encamp destinarà més de 715.955 euros al nou aparcament horitzontal de la Vena. La instal·lació s’ubicarà a la part baixa dels terrenys de Prat de Casa i Prat de Pallarès, al carrer de la Vena, i les obres tindran un termini d’execució de sis mesos. Les tasques de construcció s’han adjudicat a Constructora d’Obres Públiques, SA i tenen un preu de 700.663 euros. En aquesta xifra hi ha inclòs el 10% d’imprevistos i el 4,5% d’IGI, segons informa el Comú a través de la publicació al BOPA de l’edicte relatiu a l’adjudicació.

A banda, el butlletí oficial fa pública l’adjudicació dels treballs d’assistència tècnica de control de qualitat del mateix projecte. En aquest cas el cost puja a 4.883 euros (inclòs el 4,5 % d’IGI). Es tracta d’una contractació directa a Informes de Patologies i Façanes SL.

També per la modalitat de contractació directa, la corporació ha adjudicat a Engine SAU els treballs tècnics de redacció de projecte i direcció de les obres de construcció d’aquesta infraestructura. Aquesta tasca s’ha adjudicat per 10.408 euros d’honoraris de redacció de projecte i de l’1,56% del cost d’obra certificat, d’honoraris de direcció d’obra. El termini d’execució és d’un mes.

A finals del 2020, el Comú va informar en el marc d’una sessió de consell que tenia previst augmentar en un centenar les places d’aparcament a les zones del carrer de la Vena i a l’Hort del Godí. Una vegada signats els contractes d’arrendament dels terrenys amb els propietaris tan sols calia publicar el concurs públic per a l’adjudicació de les obres. En l’aparcament de la Vena, la instal·lació es completarà amb una connexió per a vianants amb l’avinguda Joan Martí, mentre que a l’Hort de Godí s’hi farà una zona verda i un parc infantil.

El BOPA informa també de l’adjudicació dels treballs d’assistència tècnica de control de qualitat del projecte de construcció de l’aparcament horitzontal del Torrent de les Bons. Aniran a càrrec d’Informes de Patologies i Façanes SL i tindran un cost de 5.117 euros.

Comú
destina
més
715.900 euros
nou
parquing
de la Vena
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic