Diari digital d'Andorra Bondia
Una captura de la nova web de la Cambra.
Una captura de la nova web de la Cambra.

La Cambra redissenya la seva web per adaptar-se a les necessitats i interessos dels empresaris


Escrit per: 
Redacció / Foto: CCIS

La Cambra presenta el redisseny de la seva web. L’objectiu principal ha estat facilitar la informació i els serveis necessaris a les empreses andorranes, perquè així puguin informar-se d’una àmplia gamma de temes rellevants i d’interès orientats a la professionalització, la dinamització econòmica, l’assessorament i la formació continuada. La comunicació clara i transparent també és una responsabilitat de la Cambra per això es dona accés a tota la informació de forma ràpida i fàcil amb l’objectiu d’adaptar-se a les necessitats dels empresaris. La nova web respon a l’activitat i el propòsit de la Cambra. Per aquest motiu es posen en valor les funcions principals de l’entitat, com són ser un òrgan consultiu i oferir serveis empresarials a Andorra.

El redisseny de la web permet connectar fàcilment les necessitats dels usuaris amb solucions concretes. Tal com diu el President de la Cambra, Josep Maria Mas: “Volem transmetre la nostra voluntat de ser més propers, transparents i accessibles”. A més, com a punt fort es dona visibilitat a l’equip de la Cambra permetent així, crear espais de contacte i de diàleg amb els usuaris, ja sigui per fer gestions concretes, com també per enllaçar els temes del seu interès amb els especialistes de cada tema. Paral·lelament seguim donant impuls a l’aparat de “l’opinió de la Cambra” on es publiquen articles sobre temes rellevants o d’interès general. Pel que fa a funció consultiva, tal com s’explica a la web, la Cambra és un òrgan consultiu, davant del Consell General, l’Administració en general i altres administracions i institucions públiques, per això es traslladen l’opinió i les propostes del sector empresarial que contribueixin millor a l’economia i la societat andorranes en general.

Pel que fa als serveis empresarials, aquests estan orientats a l’assessorament empresarial, la formació continuada, el servei pel comerç i el turisme, l’anàlisi econòmic, el Cens, i per últim també hi ha el servei d’internacionalització. Cal destacar que com a novetat l’apartat de formacions es troba en un espai únic i exclusiu.

D’aquesta manera, amb la nova web de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis d’Andorra seguim el mateix propòsit institucional “escoltem, ens preocupem i ens n’ocupem” també des del món digital. Ja que som “la veu” de tots els sectors i activitats, amb una trajectòria de més de 25 anys, i amb l’objectiu donar resposta als reptes del país, fent més fortes i competitives les nostres empreses.

cambra
web
necessitats
interessos
empresaris
Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic