Casal-Cartañà i Olivé-Rodríguez s’adjudiquen l’Automòbils Pyrénées

Redacció

Finals competides les que es van poder viure a AnyósPark en el Torneig Automòbils Pyrénées, que finalitzava després de quatre dies de competició amb Javier Casal i Francesc Cartañà com a campions en categoria masculina i Adriana Olivé i Pili Rodríguez en la femenina.

L’etapa andorrana del circuit Mercedes Tenis & Pádel Tour va reunir els millors jugadors nacionals. En la final masculina Casal i Cartañà es van imposar a Lautaro López i Javier González per un doble 6-2. En la femenina Olivé i Rodríguez van vèncer Sílvia Terés i Carol Poux per 6-2 i 6-3. L’última jornada l’obrien les finals de consolació. Àlex Pastor i Enric Carbonell van guanyar Eduard Rosell i Jordi Ventura per 6-4 i 6-2, mentre que Sandra Cox i Montse Arderiu superaven Gemma Carnicé i Mireia Fontoba (6-4, 2-6 i 10-4). Al migdia una vintena de jugadors van tenir l’oportunitat de participar en el clínic de Ramiro Choya, exseleccionador de l’equip femení espanyol i actual responsable de l’àrea de docència de la Federació Espanyola de Pàdel.

La competitivitat al llarg del torneig ha estat alta. “S’han pogut veure partits molt disputats i a partir de semifinals el nivell ha estat alt”, assenyala Gastón Bianchi, responsable de tennis i pàdel d’AnyósPark, remarcant que “s’ha creat de nou un ambient molt bo de pàdel i tots els participants estan satisfets pel desenvolupament del torneig”. Per aquest motiu “la valoració és molt positiva i provarem que l’any vinent el circuit torni a AnyósPark”.

Land Rover Padel Tour

L’activitat de tornejos de pàdel a AnyósPark no para i aquesta mateixa setmana, de dijous a diumenge, acull el Land Rover Padel Tour. Fins dilluns a la tarda les inscripcions estan obertes. Tots els interessats a participar-hi poden apuntar-s’hi al mateix centre esportiu o via correu electrònic a rackets@anyospark.com. En el torneig impartiran un clínic Fernando Belasteguín i Juan Martín Díaz, la parella  número 1 del rànquing mundial des de fa dotze anys de forma ininterrompuda.