El Saragossa, rival a la tercera eliminatòria de la Copa del Rei

Redacció

Rival de Primera Divisió a la tercera eliminatòria de la Copa del Rei. L’Hotels Plaza Andorra es trobarà en la competició del KO el Saragossa, conjunt que aquesta temporada s’està mostrant sòlid en la màxima categoria.

La ciutat del futbol de la Reial Federació Espanyola va ser la seu on es va fer el sorteig de la Copa del Rei. Al bombo entraven 34 equips, els 16 de Segona Divisió i Segona B que van superar l’anterior ronda, i la resta són de Primera, que s’estrenen en la competició en aquesta ronda. El conjunt del Principat ha quedat enquadrat amb l’Umacom Saragossa. L’enfrontament serà a partit únic el 6 de desembre i es disputarà al poliesportiu d’Andorra, ja que s’ha de jugar a la pista de l’equip de categoria inferior.

Els aragonesos es troben en el vuitè lloc i estan fent una campanya en què han estat capaços de plantar cara als grans de la Lliga. Amb el conjunt que més clarament va perdre va ser l’actual campió, l’FC Barcelona Alusport (5-1), però amb ElPozo Murcia va caure per la mínima a domicili (5-4). En canvi, va aconseguir sumar un punt davant l’Inter Movistar (1-1). Pel tècnic de l’Hotels Plaza, Xavi de la Rosa, aquest és un emparellament “maco de jugar davant un molt bon equip”. “Serà un rival que servirà de reclam per a la nostra afició i és importantíssim que fem un bon partit”, va indicar.