La sub-21 no pot fer res per evitar la derrota davant la superioritat gal·lesa

Res de positiu va poder treure la selecció sub-21 del seu duel contra Gal·les, perdent per 4 a 0. Els britànics necessitaven els punts per no quedar-se despenjats i els van aconseguir, i a més d’una manera clara. Andorra continua en l’última posició del grup amb zero punts.

Tal com havia demanat el seleccionador, Justo Ruiz, els jugadors van aguantar amb solvència la primera envestida dels britànics. En els primers vint minuts les ocasions no van sovintejar en cap de les dues porteries. Però els locals van estar encertats i Bodin va posar els seus al davant. I va ampliar distàncies més tard amb un nou gol del mateix jugador, a la sortida d’un córner.

Les coses es complicaven, però els andorrans no es van ensorrar, tot i que Taylor va fer lluir Vinardell en l’intent de fer el tercer. Blanco va tenir la millor ocasió visitant, però el porter Maxwell va malbaratar la seva rematada. Just després, en una jugada d’autèntica mala sort, Vieira va marcar en pròpia porta, cosa que feia que s’anés al descans amb el marcador mostrant un 3-0.

En la represa Ruiz va fer canvis sobre el camp, però no van tenir l’efecte desitjat. Taylor va ser el primer a posar en perill la porteria andorrana i Doble, abans del quart d’hora, materialitzava el quart, que sentenciava l’enfrontament. En un grup reduït, el goal average pot ser fonamental de cara a la classificació davant de possibles empats, així que els britànics van continuar buscant la porteria. A Vinardell se li va girar feina i va evitar que pugés la maneta a l’electrònic, amb aturades dels xuts de Bodin i Taylor. En el tram final ho va provar Henley, que es va trobar també amb l’encertat porter andorrà.

Gràcies a aquest resultat Gal·les, que començava el matx penúltim, ha fet el salt fins al segon lloc, amb 10 punts, els mateixos que el líder, la República Txeca, que té dos partits menys.