La UE Engordany s’emporta la LAB amb un gran últim quart

Tot i que el resultat pot donar a entendre que la UE Engordany no va patir per guanyar la LAB d’aquest any, no és així. Els homes de Joaquin Tomàs van haver de suar per imposar-se a un BC In Principat que els va posar les coses molt complicades des del primer minut però que no va poder mantenir la concentració en els moments crucials de l’enfrontament.

El primer quart es va saldar amb un empat a 20 punts, que deixa veure que cap dels dos conjunts volia deixar escapar aquesta final. La mateixa igualtat es va viure durant el segon període, però aquesta vegada l’equip dirigit per José Rodríguez va poder marxar al descans guanyant per la mínima (40-38).

A la represa, l’Engordany va sortir a capgirar el marcador i va saber aprofitar les errades en els llançaments de tirs lliures del Principat per reduir les distàncies fins a posar-se amb el 54-55 amb què es va arribar al darrer quart.
Tot s’havia de decidir en els últims deu minuts, i en aquest període els de Tomàs van saber mantenir millor els nervis i van estar més encertats de cara a cistella. Amb un parcial de 12 a 25, la UE Engordany va trencar qualsevol opció del BC In Principat de guanyar la LAB 2012. El millor jugador d’aquesta final va ser el jugador de l’Engordany Hèctor Grau, que va ser el màxim encistellador amb 20 punts.

“Ha estat una Lliga molt complicada, ja que en ser només sis equips ha estat molt llarga, però els jugadors han estat implicats en tot moment”, va analitzar el tècnic de l’Engordany, Joaquin Tomàs.