L’àrbitre es converteix en el protagonista de la derrota

Quan un equip acaba un partit amb només set jugadors sobre el camp, la lògica indica que s’ha imprès una duresa que ha portat a aquest punt. Però si no és així és que l’àrbitre no ha sabut portar la situació, com va passar en la derrota de l’FC Andorra a les Borges Blanques (2-0), que va trencar la ratxa de cinc victòries consecutives.

Els tricolors no van sortir bé. Massa imprecisos. I una d’aquestes errades va comportar el primer gol local. Nico va haver de rebutjar forçat una pilota i des del mig del camp el Borges va fer el primer gol al quart d’hora. Veure’s amb el marcador en contra va fer reaccionar els andorrans, que van agafar el domini del matx però sense crear excessives ocasions.
La segona part transcorria amb la mateixa tònica, amb els lleidatans sortint perillosament al contraatac. Una falta tàctica de Txema al minut 60 va comportar que veiés la segona targeta groga i la consegüent expulsió, així que els tricolors se la van jugar amb una defensa de tres jugadors. De les botes de Riera va sorgir la millor ocasió per empatar, però en comptes de xutar a porteria va decidir assistir a Cristian, temps que un defensa va aprofitar per sortir al tall.
El col·legiat, als últims minuts, va acabar de decidir el partit. Èric va protestar una falta comesa sobre ell mateix i l’àrbitre li va ensenyar la segona groga. Sánchez va veure la vermella directa en fer una falta com a últim defensa i les posteriors protestes de Cristian també el van fer anar als vestidors abans d’hora. Amb set jugadors, el porter del Borges va evitar l’empat en una falta d’Andorrà que es va colar per l’escaire i a l’últim minut els locals van sentenciar en un contraatac.