A l’EBA com a campions de la Copa Catalunya

En la final de la Copa Catalunya hi havia el títol en joc, però el gran premi de la temporada, l’ascens a l’EBA, els dos equips el tenien assegurat. El BC River Andorra MoraBanc B es va proclamar campió en una final ajustada sobre el CB Salt (76-75). El club andorrà aconsegueix un títol que fa 9 anys va assolir el primer equip.

Des d’un bon començament el conjunt de David Eudal es va posar per davant en la final disputada a Martorell, i va arribar al final del primer quart 25-20. En el segon va ampliar diferències per arribar-se a posar 9 per sobre (34-25), però el Salt va retallar distàncies per arribar al descans 46-41. En la represa el matx es va mantenir igualat per entrar als últims 10 minuts 63-58. Els gironins van reaccionar i a tres minuts pel final aconseguien empatar (71-71). El Salt es va posar per davant 74-75, però en el següent atac el River MoraBanc B capgirava el marcador amb una cistella de dos des del coll d’ampolla d’Oriol Fernàndez. Un llançament de tres de Guille Colom podria haver sentenciat a falta de sis segons, però va errar. L’últim atac se’l va jugar Xevi Torrent, el jugador més decisiu dels catalans i màxim anotador del partit amb 25 punts. Però va fallar una safata que era decisiva. Cinto Gabriel, amb 18 punts i 8 rebots, va ser el més destacat dels andorrans.