Lluís Marín, 14è en la Copa d’Europa de Bad Gastein

J.J.B

Lluís Marín continua fent bones actuacions per assegurar-se una plaça en els Jocs Olímpics d’hivern de Vancouver del mes vinent.

Després del seu 28è lloc en el boarder cross de la Copa del Món a Bad Gastein, ahir va completar la cursa de la Copa d’Europa a la mateixa estació austríaca en la 14a plaça. Tot i així, la classificació del surfista de la Federació Andorrana d’Esquí  podria haver estat millor.
En les rondes classificatòries va acabar en el 16è lloc, tot i que va cometre tres errors que li va fer perdre temps. En els vuitens de final va ser segon en la seva ronda i en els quarts tot feia pensar que completaria la cursa en la primera posició, però una errada fatal va provocar que els seus tres rivals l’avancessin. Va acabar 14è amb un crono de 56,16 segons i 90 punts, igualat amb el letó Toms Vasins. El guanyador de la prova va ser l’austríac Michael Haemmerle amb un registre de 56,24. Dos surfistes canadencs van ocupar la resta del podi. Jake Holden va ser segon amb 56,30 i Dan Csokonay, tercer (56,40).
La propera cita per a Marín serà dijous amb les rondes classificatòries del boarder cross de la Copa del Món, que es disputarà a l’estació suïssa de Veysonnaz. Divendres se celebraran les finals. Aquesta serà la darrera prova puntuable per als Jocs Olímpics.