Matecosa i Pidasa conclouen el campionat amb un empat

La darrera jornada dels play-off no comportava cap canvi significatiu en la classificació. Amb totes les places decidides, tant per dalt com per baix, només quedava el repte de concloure amb una victòria, un resultat que no va poder obtenir cap dels dos primers classificats.

El campió, el Pidasa FC Santa Coloma, i el segon, el Matecosa UE Sant Julià, s’enfrontaven en un duel amb pocs alicients, ben diferent del que acostumen a ser els partits entre tots dos. I com acostuma a succeir, van acabar empatats (1-1). El marcador no es va moure fins als darrers 10 minuts de partit. Beto va avançar els colomencs de penal al m. 80, en una pena màxima comesa per Aymat, que va ser expulsat. Semblava que al seu equip no se li escaparia el triomf, però només dos minuts més tard Salvat feia l’empat, que seria definitiu.

El Construccions La Posa FC Lusitans es va acomiadar amb una victòria per 3 a 0 sobre l’Escale UE Santa Coloma. Tots els gols es van produir en la primera part. En el primer minut Cardoso avançava els de Vicenç Marquès. Leo ampliava diferències abans de la mitja hora i Raya (m. 42) feia el tercer.

En el play-off pel descens el Bar La Fira d’Andorra FC Casa Benfica, que va perdre la categoria en la darrera jornada, es va endur la golejada de la temporada, caient amb el Gestions JR Principat per un escandalós 0 a 13. Fillola, amb cinc dianes, va ser el principal artífex de la golejada. A la mitja part el Principat ja manava per 0-5, amb gols de Solà, Fillola (2), Da Cunha i Veigas. En la represa no va abaixar el llistó i els gols es van anar succeint. Van marcar Da Cunha, Fillola (3), Solà (2), Alfaya i Veloso.

El partit que no va acabar bé va ser el que va enfrontar a l’FC Encamp amb el Construccions Modernes Inter Club Escaldes, amb triomf per als segons per 1-3. Pandoro avançava els encampadans al minut 5. Riberio empatava al 27 i Lopes capgirava el marcador (m. 76). Da Silva, quan passaven dos minuts del temps reglamentari, feia el tercer. Al 94 van ser expulsats amb vermella directa els encampadans Monteagudo, Quintela i Dalibon; i els escaldencs Joaquim Alves i Sergio Alves.