Diari digital d'Andorra Bondia
El president del grup parlamentari liberal, Ferran Costa.
El president del grup parlamentari liberal, Ferran Costa.

Admesa a tràmit la querella de Costa contra Carine Montaner


Escrit per: 
Redacció / FOTO: Facundo Santana

El Tribunal de Corts ha admès a tràmit la querella que el president del grup parlamentari liberal, Ferran Costa, va presentar contra la consellera no adscrita Carine Montaner per la presumpta comissió dels delictes de revelació, violació de secrets en l’àmbit laboral, revelació de secrets, calúmnia i difamació. Aquest tràmit comporta que l’organisme (es va presentar al Tribunal de Corts donada la condició d’aforats dels dos parlamentaris) analitzarà si realment s’ha produït algun d’aquests delictes i el magistrat instructor serà Josep Maria Pijuan, segons consta en la providència a la qual ha tingut accés el BonDia i que va ser notificada dilluns.

Ferran Costa va decidir activar l’acció judicial perquè Montaner, mesos enrere, va donar detalls sobre el salari que cobrava Costa al Consell General i, sobretot, perquè darrerament va insinuar en unes declaracions públiques que hi havia tracte de favor per part del Govern cap a l’empresa del polític liberal.

Des de l’executiva de Liberals, mitjançant un comunicat, es va mostrar la satisfacció per l’acceptació a tràmit de la querella.

Des del comitè executiu es va remarcar que “tot el partit ha donat ple suport a la iniciativa de Ferran Costa des del primer moment, quan va comunicar la seva intenció de presentar la querella”. En aquest sentit, van afegir que “valorem positivament que els òrgans judicials hagin vist indicis suficients en els elements aportats en la querella per acceptar-la a tràmit, el que com a mínim comportarà una investigació dels fets denunciats”.

Per últim, des de l’òrgan de direcció de la formació també es va remarcar que “hi ha certes línies que no es poden traspassar en política i que continuaran vetllant pel bon nom del partit i de les persones que el conformen”.

Ferran Costa
Carine Montaner

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte