Diari digital d'Andorra Bondia

Els Verds demanen actuacions immediates per pal·liar la crisi


Escrit per: 
Redacció


“Ens hem vist obligats a trencar els 100 dies de gràcia per donar un toc d’atenció al Govern”. Amb aquestes paraules, Antonia Escoda, presidenta dels Verds, va encetar la convocatòria de premsa d’aquest dimecres, on va voler fer una crida al Govern per tal que posin en marxa “accions immediates” per pal·liar els efectes de la crisi en la societat andorrana, cada dia més perjudicada.

En aquest sentit i respatllada per les paraules de Jael Pozo, membre del partit, va indicar que cal que el nou executiu posi en marxa les mesures que duia al seu programa electoral, amb la màxima celeritat possible, per tal de fer front a la conjuntura laboral i social que actualment travessa al país i on cada cop més andorrans es queden sense feina. Antònia Escoda, va destacar que “el tipus de persona que es queda sense feina ha variat” i que per aquest s’havia decidit donar aquest toc d’atenció al Govern, per tal que reaccionin.
Escoda va comentar a més, que la sensació al carrer és que l’actual executiu “no s’està movent”, centrant tots els seus esforços en matèria fiscal i de relacions internacionals.  en aquests aspectes, mentre que els problemes són greus i “s’han de solucionar ara”.
No tot van ser crítiques al nou executiu, també van realitzar propostes. La més destacada va ser la creació d’una taula de treball en matèria laboral i on hi puguin participat tots els agents  implicats del país “inclòs partits polítics”, comentava Pozo, fent al·lusió a la taula de diàleg que es va fer recentment i on no es va donar cabuda als partits polítics.
A banda d’aixó, Escoda va indicar que el PS va proposar al seu programa electoral una assegurança d’atur de la mateixa manera que va apuntar solucions per a les polítiques d’immigració de cara a la temporada d’hivern, per tal que no arribi el moment i Andorra estigui amb els deures per fer.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte